• 21ης Ιουνίου 196, Κιλκίς

Sanyo

sanyo

Η Sanyo Solar, θυγατρική του ιαπωνικού ομίλου SANYO, είναι από τις παλαιότερες εταιρίες στον χώρο και ασχολήθηκε με την παρασκευή ηλιακών κυψελών, με άμορφο τότε πυρίτιο, από το 1975.

Από το 1990 αναπτύσσει την υβριδική τεχνολογία HIT(HeterojunctionwithIntrinsicThin-layer), που αποτελείται από στρώσεις διαφορετικών υλικών (δύο στρώσεις άμορφου πυριτίου και ανάμεσα μια στρώση μονοκρυσταλλικού πυριτίου). Το πλεονέκτημα αυτής της τεχνολογίας είναι ο μεγάλος βαθμός απόδοσης (18,6%), η εξαιρετική συμπεριφορά στην επίδραση της θερμοκρασίας και η αξιόλογη επίδοση στον διάχυτο φωτισμό. Μειoνέκτημα αποτελεί το συγκριτικά μεγαλύτερο κόστος κατασκευής .

Με εμπειρία 30 ετών, η Sanyo Solar είναι μια απο τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής φωτοβολταικών συστημάτων στον κόσμο.

Για τα Φ/Β πλαίσια του οίκου Sanyo παρέχεται η εγγύηση του κατασκευαστή τους, διάρκειας δέκα (10) ετών για την κατασκευαστική τους δομή και είκοσι (20) ετών για την απόδοσή τους (>90% για τα πρώτα 10 χρόνια και >80% μέχρι τα 20 χρόνια).

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yingli Solar Renesola »
Βρίσκεστε εδώ: Προϊόντα Φωτοβολταϊκά Φωτοβολταϊκά Πάνελ Φωτοβολταϊκα Sanyo