• 21ης Ιουνίου 196, Κιλκίς

Luxor

Η LUXOR Solar GmbH είναι Γερμανική εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 2004 και εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και την παραγωγή φωτοβολταϊκών πάνελ, τηρώντας με πλήρη υπευθυνότητα όλους τους κανόνες καινοτομίας και προστασίας του περιβάλλοντος.

Η εταιρεία στεγάζει την έδρα της στην Στουτγάρδη (Νότια Γερμανία), όπου και λαμβάνουν μέρος όλα τα στάδια της έρευνας για τον σχεδιασμό φωτοβολταϊκών πάνελ υψηλής απόδοσης.
Η κατασκευή ενός πάνελ υψηλής απόδοσης προϋποθέτει την τήρηση αυστηρών κανόνων κατά την διάρκεια όλων των σταδίων παραγωγής. Η LUXOR Solar έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνεργάτες της αλλά και την κοινωνία, τηρεί πιστά όλους τους κοινωνικούς, οικολογικούς και οικονομικούς κανόνες, κατά την διαδικασία παραγωγής και πώλησης των προϊόντων της.

Η επιλογή του εργοστασίου στο οποίο εμπιστεύεται η LUXOR Solar την παραγωγή των φωτοβολταϊκών πάνελ, γίνεται πάντοτε με τα πλέον αυστηρά κριτήρια και συνάδει απόλυτα με την Γερμανική φιλοσοφία της εταιρείας. Αυτό σημαίνει ότι το εργοστάσιο πληρεί πάντοτε όλες τις απαραίτητες πιστοποιημένες (οικονομικές και τεχνολογικές) προδιαγραφές, σύμφωνα με τις οποίες τα φωτοβολταϊκά πάνελ της LUXOR Solar σχεδιάζονται στην Γερμανία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ET Solar Kaco »
Βρίσκεστε εδώ: Προϊόντα Φωτοβολταϊκά Φωτοβολταϊκά Πάνελ Φωτοβολταϊκα Luxor